Contact? 024 675 00 70
Voorbeeld van IT oplossing met ethernet kabels

IT oplossingen

TECHNIEK OM OP TE VERTROUWEN

Goede IT oplossingen zijn belangrijk, want computers en netwerken zijn verweven in vrijwel alles wat we doen. En als ondernemer wil je daar op kunnen bouwen en vertrouwen; het moet gewoon werken! Dat snappen wij helemaal. Sterker nog: het is de kern van onze dienstverlening. We leveren IT-systemen die blijven draaien. 

Hoe we dat doen? We koppelen onze kennis van de techniek aan jouw wensen en de kennis over jouw branche. Zo ontstaat een IT-oplossing die perfect past. Daarbij bieden we ongekende ondersteuning en gemak. Wij staan altijd klaar voor vragen, service en oplossingen bij problemen. En dat tegen normale, vooraf besproken tarieven.

Omdat we voortdurend bezig zijn met onderhoud, ontwikkeling en vernieuwing is continuïteit voor je organisatie verzekerd. Een geruststellend idee.

 

netwerk oplossing

Je wilt erop vertrouwen dat iedereen in je bedrijf altijd en overal veilig en snel kan werken. Daarom leveren de complete infrastructuur, met werkplekbeheer en alles wat daar bij hoort. Van 1 tot 250 werkplekken en desgewenst helemaal op maat: alles is mogelijk. We zorgen voor de beste oplossing!

WiFi oplossing

Draadloos verbonden zijn is de standaard tegenwoordig. Daarom is goede wifi oplossing essentieel. Dat moet dan wel goed en veilig ingericht worden. We regelen de volledige inrichting voor een optimaal werkend draadloos netwerk.

IT-infrastructuur

Ons uitgangspunt is: techniek moet geen beperking zijn, maar juist dingen mogelijk maken. Ongeacht de hoeveelheid data. Een netwerk dat klaar is voor de toekomst, veilig en betrouwbaar volgens een helder afgestemd beleid en schaalbaar voor elk gewenst scenario. Dat kan in de cloud, on premise of hybride. Daarbij leveren we ook de apparatuur om dat allemaal mogelijk te maken.

Cloud solutions

Met een cloud-oplossing heeft iedereen in de organisatie altijd en overal toegang tot software, data en netwerken. En je werkt altijd met de laatste versies omdat software automatisch geüpdatet wordt. Wij leveren oplossingen van Azure, AWS en Microsoft 365. Volledig veilig en voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Dus geen verrassingen achteraf!

Wijchen
Bijsterhuizen 3009
6604 LP Wijchen
+31(0)24 675 00 70

Keep connected

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Blijf zo op de hoogte van onze ontwikkelingen.

© 2021 STEAL IT | Webdesign: Dix Design