Contact? 024 675 00 70
Managed services oplossing beheer

managed services

ALTIJD ONDERSTEUNING OP MAAT

Alles wat we leveren is maatwerk, dus ook onze managed services. Maar het belangrijkste: we staan gewoon altijd voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt. Alles om de continuïteit van de onderneming veilig te stellen.

Om dat te kunnen beloven en doen, is een sterke relatie essentieel. Daarom gaan wij voor persoonlijk, oprecht en oplossingsgericht contact. Eén-op-één, met de prettige wetenschap dat er een complete servicegerichte organisatie achter staat.

 

Projectmanagement

De aanschaf van een nieuw IT-systeem is ingrijpend. Om alle apparatuur op een soepele wijze samen te brengen tot een passende totaaloplossing is goed projectmanagement vereist.

MONITORING

Wij monitoren jouw systemen desgewenst dag en nacht. We monitoren o.a. beschikbaarheid, performance, security en eventueel ook jouw applicaties en website. Indien nodig grijpen wij onmiddellijk en nemen de noodzakelijke maatregelen. Een veilig gevoel. 

 

Beheer & SLA’s

Ons supportteam is altijd op afstand beschikbaar, maar je kunt ook kiezen voor in-house ondersteuning. Dan heb je mensen met de juiste kennis en kunde dichtbij. Dat kan bijvoorbeeld ook in de vorm van een Service Level Agreement, inclusief preventief onderhoud en back to back agreements met leveranciers. Ook dat is maatwerk.

Consultancy & advies

Bij het kiezen van een nieuwe IT-oplossing komen verschillende vragen, opties en keuzes aan bod. Dat vraagt om gedegen onderzoek. Met het juiste advies komen we tot de beste oplossing.

Wijchen
Bijsterhuizen 3009
6604 LP Wijchen
+31(0)24 675 00 70

Keep connected

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Blijf zo op de hoogte van onze ontwikkelingen.

© 2021 STEAL IT | Webdesign: Dix Design